Over Fabulor

Waar staat Fabulor voor?

Betrokkenheid, doelgerichtheid en innovatief

  • Betrokkenheid bij de leerling, betrokkenheid bij de leerkracht, docent, organisatie en het onderwijs.
  • Doelgericht in het behalen van resultaat van de opdracht.
  • Innovatief in het bereiken van het doel. Niet bang om van gebaande paden af te wijken.

Fabulor gaat daarbij uit van: als we doen wat we altijd deden, is het resultaat hetzelfde als altijd. Dus verander je werkwijze en je resultaten zullen veranderen.

Wat betekent Fabulor?

Latijn voor overleggen en communiceren.
In de Magic and Fantasy World is Fabulor de leider (manager) van de Tussentijd (interim).

De vrouw achter Fabulor

Elly Dumond (1956) heeft een lange, bijna 35-jarige carrière in het onderwijs. Als sectordirecteur in een ROC, locatiedirecteur VMBO en als Algemeen Directeur in het (V)SO heeft zij ervaring met de onderwijsveranderingen van de afgelopen 35 jaar.

Als leidinggevende in onderwijsveranderingen heeft zij zich steeds innoverend en ondernemend getoond. Met de blik op het resultaat, maar met oog voor mens en middelen.

Met het oog voor de mens betekent voor Elly: met hart voor de doelgroep maar met begrip voor de man of vrouw vóór de groep. Die zijn het human capital in onderwijs, zij zijn het hart van de onderwijsverandering.

De ervaring van Elly wordt ondersteund door een universitaire graad in Educational Management (MeM). Diverse cursussen en opleidingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en projectmanagement zorgen voor een complementaire en adequate aanpak van een interim vraagstuk.

klik hier voor CV

Elly Dumond